11. studenoga 2018.
NOVOSTI

Studenti diplomskih studija FET-a u posjeti Opatiji

Studenti diplomskih studija FET-a u posjeti Opatiji

Hrvatsko društvo ekonomista prošlog je tjedna u Opatiji obilježilo svoje tradicionalno 26. po redu savjetovanje. U sklopu trodnevnog programa pod nazivom „Ekonomska politika u Hrvatskoj 2019.“ upriličio se i Dan studenata Ekonomskih fakulteta.

Trideset najboljih studenata druge godine diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ tom je prilikom provelo dva dana na konferenciji u Grand Hotelu Adriatic. Studente su vodili prodekanica za nastavu i upravljanje kvalitetom, izv. prof. dr. sc. Ksenija Černe, prodekan za znanstveno istraživački rad, Izv. prof. dr. sc. Manuel Benazić, te doc. dr. sc. Romina Pržiklas Družeta.

Na dvodnevnom boravku top studenti svih ekonomskih fakulteta u Hrvatskoj imali su priliku čuti razna predavanja i panele na temu poreznih reformi, budućnosti, održivosti turizma i još mnogo toga.

Posljednjeg dana ove tradicionalne konferencije studenti su održali svoj panel. Boje pulskog fakulteta branio je student druge godine diplomskog studija smjera financijski management, Adam Vukelić.

Studenti su budno pratili diskusiju i onda se uključili u dijalog o gorućim ekonomskim pitanjima koja i njih zaokupljaju, i to s one profesionalne strane, kao budući ekonomisti, ali i s osobne strane kao pojedinci koji i sami promišljaju kako i kojim smjerom nakon fakulteta dalje.

Profesori su odlučili nagraditi one koji se nisu libili postaviti pitanje i iznijeti svoje mišljenje, a konferencija je zaključena ukusnim ručkom glavnog sponzora- Podravke.

Galerija fotografija