10. rujna 2018.
NOVOSTI

Webinar o Projektima solidarnosti

Webinar o Projektima solidarnosti

Provedbeno tijelo programa Europskih snaga solidarnosti Agencije za mobilnost i programe u Hrvatskoj organizira webinar o projektima solidarnosti. Web- seminar će se upriličiti 28. rujna u 10 sati.

Okvirno trajanje webinara je 2 sata, a na njemu će biti govora o tome što su Projekti solidarnosti, koji su ciljevi aktivnosti te kako prijaviti projekte.

Projekti solidarnosti namijenjeni su mladima od 18 do 30 godina, odnosno cilj Projekata solidarnosti je mladima pružiti priliku da zajedno iniciraju i provedu aktivnost kojom će riješiti manje ili veće potrebe svojih lokalnih zajednica.

Za pristup webinaru potrebno je slijediti opisane korake. Na webinar se uključuje putem poveznice na način spajanja kao gost, a pristup webinaru bit će otvoren 30 minuta prije početka programa.

Kako bi se na webinaru moglo sudjelovati bez tehničkih poteškoća, potrebno je provjeriti sljedeće: s mrežnim administratorom jesu li otvoreni portovi 1937 i 7443, dijagnostičkim testom na poveznici provjeriti omogućuju li postavke računala neometano sudjelovanje.

Za sudjelovanje na webinaru ne preporučuje se korištenje Google Chrome preglednika, također za sudjelovanje su potrebni zvučnici i/ili slušalice, a video kamera nije potrebna. Pitanja će se moći postavljati putem chata.

Više informacija o programu Europske snage solidarnosti moguće je pročitati ovdje, a za dodatna pitanja obratiti se na adresu elektroničke pošte ess@mobilnost.hr