27. kolovoza 2018.
NOVOSTI

Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija

Natječaj za upis polaznika na Program stjecanja pedagoških kompetencija

Sveučilište Jurja Dobrila u Puli je raspisalo Natječaj za upis polaznika i polaznica na Program stjecanja pedagoških kompetencija za upis polaznika i polaznica na Program stjecanja pedagoških kompetencija.

Natječaj je raspisan temeljem članka 4. Pravilnika o stjecanju pedagoških kompetencija, a sukladno odredbama članka 76.a Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.

Za prijavu na Program stjecanja pedagoških kompetencija treba dostaviti ispunjenu prijavnicu, ovjerenu presliku diplome odnosno svjedodžbe ili rješenje o priznavanju istovrijednosti strane diplome ili svjedodžbe, potvrdu o zaposlenju u školi, potvrdu o poznavanju hrvatskoga jezika na razini B2 koja se odnosi na osobe koje dolaze iz drugih zemalja članica EU-a te presliku domovnice.

Prijave se podnose poštom (preporučeno) ili osobno na adresi: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Program stjecanja pedagoških kompetencija, Preradovićeva 1/1 (kabinet br. 25), 52100 Pula. Uz naznaku: Prijava na Program stjecanja pedagoških kompetencija (PSPK).

Prijave za upis na Program stjecanja pedagoških kompetencija primaju se zaključno do 1. listopada 2018. godine. Rang lista bit će objavljena na mrežnim stranicama Sveučilišta 5. listopada 2018. godine.