07. rujna 2018.
NOVOSTI

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije na FET-u

Hrvatska Mensa organizira testiranje inteligencije na FET-u

U subotu, 22. rujna 2018., s početkom u 11 sati, na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ upriličiti će se testiranje inteligencije za sve zainteresirane osobe starije od četrnaest godina. Dan inteligencije u Puli organizira hrvatska Mensa.

Testiranje će se obaviti u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Za pristupanje samom testu nije važna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska i ostala pripadnost polaznika budući da je riječ o neverbalnom ispitu.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili neku drugu službenu ispravu sa slikom, te ispravu kojom se potvrđuje status na temelju kojeg je pristupnik ostvario pravo na popust. Sve upute za rješavanje testa biti će obrazložene od strane psihologa prije početka testiranja.

Učenici i studenti imaju pravo na popust, a prijave se zaprimaju na poveznici: Dan Inteligencije – testiranje Pula – 22.09.2018.