09. srpnja 2018.
NOVOSTI

Upisi 1. generacije poslijediplomskog specijalističkog studija na smjer Marketing usluga

Upisi 1. generacije poslijediplomskog specijalističkog studija na smjer Marketing usluga

Globalni gospodarski rast donosi rast i sektora usluga. Kako bi se na učinkovit način postigli vrhunski rezultati iz tog područja, potrebna je adekvatna edukacija ljudskih resursa. Odnosno, budućim stručnjacima iz ove domene potrebna su prava znanja za uspješno upravljanje uslugama.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ već niz godina prate potrebe okruženja i suvremene izazove te prema tome oblikuju studijske programe. Tako se od iduće akademske godine pokreće novi sveučilišni specijalistički poslijediplomski studij "Marketing usluga".

Natječaj će biti otvoren do 31. prosinca 2018. godine dok se početak nastave očekuje početkom ožujka 2019. godine.

Studij će trajati dva semestra u kojima će studenti steći ukupno 60 ECTS boda. Akademski naziv koji se stječe završetkom studija je sveučilišni specijalist marketinga usluga odnosno univ. spec. oec., a broj slobodnih mjesta za upis je 45.

Polaznici stručnih studija te polaznici sveučilišnih studija izvan polja ekonomije koji zadovoljavaju uvjete upisa,  polagat će razlikovne predmete tijekom siječnja i veljače 2019. godine.

Tekst natječaja nalazi se na poveznici: Natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij Marketing usluga.