09. srpnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjedni Studomat!

Poslušajte ovotjedni Studomat!

Svakog ponedjeljka, od 19.15 do 20.15 sati, u emisiji „Studomat“, na valovima Radio Maestrala, 95.4 FM, mogu se poslušati zanimljive teme iz studentskog života. Emisiju vodi studentica Tea Jakšić koja svakog tjedna ugošćuje zanimljive osobe, razgovara o važnim temama za studente, ali i sve ostale.

Ovog ponedjeljka, 9. srpnja, rubrika emisije pod nazivom „NA FAKSU“ donosi pojedinosti o novootvorenom sveučilišnom specijalističkom poslijediplomskom studiju "Marketing usluga", sklapanju ugovora o suradnji Valamar Riviere i pulskog Fakulteta ekonomije i turizma, prvom International Demo Dayu u sklopu projekta DA-SPACE Ekonomskoga fakulteta, nagradi Sveučilišta u sklopu projekta Stanica 50 koji je pokrenula Coca-Cola, znanstvenome skupu KULTURA MARE INTERNUM: Nova promišljanja u umjetnosti, znanosti, filozofiji i politici, natječaju za smještaj studenata u SD Pula i subvencioniranju smještaja studenata te radnom vremenu Studentskog centra Pula.

„Žuta minuta“ donosi detalje o ljetu u Studentskom domu, odnosno govori o cijeni i uvjetima za studente koji u domu ostaju preko praznika. Gošća ovotjedne, ujedno i posljednje emisije do jeseni, biti će nogometašica ženske ekipe NK Istre koja će dati pregled utakmice Hrvatska- Rusija i prognoze za utakmice s Engleskom na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Segment emisije koji nosi naziv „Na stanici u Puli“ najaviti će događanja koji slijede u narednom tjednu u gradu. Osim toga, studentska emisija Studomat donijeti će kratak pregled kulturnih događanja u Kultur blicu. U ovom dijelu biti će riječi o radionici spekulativne dizajnerske prakse Udruge Metamedij, detalji o proteklome 24. PUFu, Festivalu alternativnoga kazališta i najavi Pula film festivala te pogodnostima za studente na festivalu.