28. lipnja 2018.
NOVOSTI

Ivana Valić s FET-a dobitnica je nagrade za najbolji diplomski rad iz područja financija

Ivana Valić s FET-a dobitnica je nagrade za najbolji diplomski rad iz područja financija

Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika u okviru suradnje s fakultetima i visokim školama svake godine nagrađuje najbolje doktorate, poslijediplomske specijalističke radove i diplomske radove iz područja računovodstva, revizije i financija.

Studenti i djelatnici Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” su prethodnih godina više puta osvajali ovu nagradu, što ukazuje na kontinuirano visoku razinu kvalitete u edukaciji i obrazovanju, kao i razvijanju i poticanju interesa studenata na bavljenje financijama, računovodstvom i revizijom.

Ovogodišnja nagrada za najbolji diplomski rad iz područja financija pod nazivom „Utjecaj poreza na dodanu vrijednost na dohodak građana u odabranim zemljama članicama Europske unije“ otišla je u ruke studentici Ivani Valić, koja je rad izradila pod mentorstvom prof. dr. sc. Sandre Krtalić.

Ovo je sjajan primjer koji može poslužiti kao poticaj budućim generacijama studenata da odaberu i pišu teme diplomskih radova iz područja financija, računovodstva i revizije kako bi konkurirali za dodjelu ove strukovne nagrade.