18. lipnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjedni Studomat: Pula prije 2000 godina!

Poslušajte ovotjedni Studomat: Pula prije 2000 godina!

Svakog ponedjeljka, od 19.15 do 20.15 sati, u emisiji „Studomat“, na valovima Radio Maestrala, 95.4 FM, mogu se poslušati zanimljive teme iz studentskog života.

Emisiju vodi studentica Tea Jakšić koja svakog tjedna ugošćuje zanimljive osobe, razgovara o važnim temama za studente, ali i sve ostale.

Gost emisije ovog ponedjeljka, 18. lipnja, biti će mladi poduzetnik Marko Flego. Naime, Flego pomoću moderne tehnologije vodi turiste 2000 godina u povijest Pule. Više o novom poslovnom poduhvatu moguće je pogledati na linku: Pula Virtual Reality Experience.

S obzirom na to da je nogometna ludnica u tijeku, mladi nogometaš Mateo Jakšić iz profesionalne  perspektive govoriti će o prognozi za SP hrvatske reprezentacije i prokomentirati dosadašnje utakmice.

Segment emisije koji nosi naziv „Na stanici u Puli“ najaviti će događanja koji slijede u narednom tjednu u gradu. Osim toga, studentska emisija Studomat donijeti će kratak pregled kulturnih događanja u Kultur blicu te podijeliti sretnim slušateljima dvije karte za filmove koji se održavaju u četvrtak u Kinu Valli.