11. lipnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjedni Studomat:“Ima li budućnosti za pulski punk?“

Poslušajte ovotjedni Studomat:“Ima li budućnosti za pulski punk?“

Svakog ponedjeljka, od 19.15 do 20.15 sati, u emisiji „Studomat“, na valovima Radio Maestrala, 95.4 FM, mogu se poslušati zanimljive teme iz studentskog života.

Emisiju vodi studentica Tea Jakšić koja svakog tjedna ugošćuje zanimljive osobe, razgovara o važnim temama za studente, ali i sve ostale.

Gosti emisije ovog ponedjeljka, 11. lipnja, biti će članovi pulskog hardcore benda Sick Crap. Govoriti će se o njihovom stvaranju, koncertima i albumima, ali i o tome što oni kao mlade nade misle o pulskoj punk sceni.

Žuta minuta donosi osvrt na Povorku ponosa koja je u subotu održana u Zagrebu te priču o podijeljenim mišljenjima da se „svim transrodnim osobama u Hrvatskoj omogući bezuvjetno zakonsko priznanje roda“, a u sklopu segmenta emisije koji nosi naziv „Na stanici u Puli“ najaviti će se događanja u gradu.

Osim toga, studentska emisija Studomat donijeti će kratak pregled kulturnih događanja u Kultur blicu te podijeliti sretnim slušateljima dvije karte za filmove koji se održavaju u četvrtak u Kinu Valli.