29. svibnja 2018.
NOVOSTI

Danas u Radio x-ici: "Što je to ljubav?"

Danas u Radio x-ici: "Što je to ljubav?"

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ)  od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić i Mateja Kelemenić.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Radio Pule.

Ovog utorka 29. svibnja u Radio x-ici gostuje pisac i sociolog Bruno Šimšleša, koji će svim slušateljima odgovoriti na vječno pitanje: „Što je to ljubav?“. Osim toga pulski studenti su otvorili svoja srca, koliko tužnih i sretnih ljubavi imamo na našem Sveučilištu i što je ljubav za studente poslušajte u emisiji.

Ovotjedno emitiranje emisije svojim glazbenim izvedbama obogatiti će studentice Dragana Rapo i Doris Knežević, a student Srđan Lolić podijelit će doživljaje sa sportskog natjecanja u Maroku.

Kao i svakog puta, uz sve navedeno, Radio x-ica predstaviti će događaje u gradu koji slijede u narednom tjednu te izdvojiti neke oglase za studentske poslove.