20. travnja 2018.
NOVOSTI

Natječaj za prijem na radno mjesto viši stručni referent na FET-u

Natječaj za prijem na radno mjesto viši stručni referent na FET-u

Sveučilište Jurja Dobrile je raspisalo natječaj za prijem na radno mjesto Viši stručni referent na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ za rad na međunarodnom projektu „INTERREG V-A Standard Atlas“. Viši stručni referent se traži na određeno vrijeme, odnosno na 14 mjeseci u punom radnom vremenu. Projekti Interreg – Italy Croatia 2014 – 2020 Interreg V-A- Italy Croatia CBC Progrramme, Standard + Atlas će financirati ovo radno mjesto.

Viši stručni referent/ica bit će zadužen/a za: istraživanje i provedbu aktivnosti projekta, koordinaciju i komunikaciju sa dionicima, administriranje projekta, projektno izvješćivanje (podrška za: izradu izvješća o napretku projekta s popratnim prilozima, pripremu financijskih i drugih izvještaja projekata u skladu s preuzetim Ugovornim obvezama po projektu), komunikaciju s projektnim partnerima, prisustvo na sastancima i radionicama (putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu) i ostale poslove po nalogu voditelja projekta.

Uvjeti za prijavnu na natječaj jesu: završen preddiplomski sveučilišni studij poslovne ekonomije, smjer turizam ili marketing, poznavanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu, Microsoft Office. Svi kandidati uz prijavu na natječaj moraju priložiti slijedeće dokumente u izvornom obliku ili preslicin-motivacijsko pismo na engleskom jeziku, životopis na engleskom jeziku, domovnicu, diplomu.

Kandidati bi trebali posjedovati istraživački i analitički interes, imati sposobnost izvrsne komunikacije na engleskom jeziku u pisanom i usmenom obliku, biti kreativni i staloženi u rješavanju kompleksnijih problema te imati znanja i vještine stečene na edukativnim radionicama i tečajevima, za koje je potrebno priložiti potvrde uz osnovnu dokumentaciju.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja natječaja na web stranicama Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli  i Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, odnosno osam dana od 17. travnja.

Više informacija o radnom mjestu i natječaj nalaze se na poveznici:

Natječaj za prijem na radno mjesto viši stručni referent na FET-u (na međunarodnom projektu „INTERREG V-A Standard Atlas“)