17. travnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu!

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu!

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ)  od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić i Mateja Kelemenić.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Radio Pule.

Ovog utorka 17. travnja u emisiji gostuje mladi glazbenik Marko Puršić. Uz  Markovu gitaru, pratiti će se rezultati utakmice NK Istre 1961 i HNK Rijeka koje će uživo sa stadiona Aldo Drosina pratiti novinar i radijski voditelj Daniel Sponza.

Jučer, 16. travnja obilježen je Dan Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u Domu hrvatskih branitelja, pa su tom prilikom radijske voditeljice popratile događaj i razgovarale s rektorom i studentima koji su dobili rektorovu nagradu. Studentice Ema Ulemek, Elizabeta Jadan i Tena Andrijević  marljivo spremaju jedan veliki glazbeni projekt, o čemu se točno radi moguće je poslušati večeras u 20 sati na Radio Puli.

Kao i svakog utorka upriličiti će se „Jezični kutak“, a Radio x-ica će i ovoga puta predstaviti događaje u gradu koji slijede u narednom tjednu te aktualne studentske poslove.