02. travnja 2018.
NOVOSTI

Rezultati natječaja za dodjelu jednokratnih potpora

Rezultati natječaja za dodjelu jednokratnih potpora

Dana 29. ožujka izašli su rezultati natječaja za dodjelu jednokratnih potpora (pomoći) u ak. god. 2017./2018. studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa na stranicama Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli.

Utvrđena je privremena rang-lista studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratne potpore (pomoći) zbog slabije socio-ekonomskog statusa u akademskoj godini 2017./2018.Studenti i studentice koji nisu ostvarili pravo na jednokratnu potporu (pomoć) mogu podnijeti pisani prigovor Sveučilištu u roku od 8 dana od dana objave privremen rang-liste na mrežnim stranicama Sveučilišta. Prigovor se šalje isključivo poštom s naznakom: Prigovor na natječaj za dodjelu jednokratnih potpora (pomoći), Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30, 521000 Pula.

Po izradi konačne rang-liste rektor Sveučilišta će donijeti odluku o provedenom natječaju. Oni studenti i studentice koji ostvare pravo na jednokratnu potporu (pomoć) bit će obaviješteni o postupku oko isplate nakon donošenja odluke rektora o provedenom natječaju.

Privremene rezultate moguće je pogledati na sljedećem linku- Privremena rang-lista za dodjelu jednokratnih potpora studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa.pdf