27. ožujka 2018.
NOVOSTI

Dan otvorenih vrata FET-a

Dan otvorenih vrata FET-a

Na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ se ovaj tjedan održava „Dan otvorenih vrata FET-a“ i to u srijedu 28. ožujka od 9 do 15 sati. Svi zainteresirani učenici,  profesori i studenti imat će priliku upoznati se sa studentskim životom na FET-u. Djelatnici i studenti s Fakulteta će prezentirati aktivnosti i važne službe za studiranje. Osim toga, organiziran je i razgled FET-a i Sveučilišta.

Od 9 do 15 sati u predvorju FET-a će se upriličiti sljedeće aktivnosti: prezentacija studentskih aktivnosti i službi, prezentacija Studentskog poduzetničkog inkubatora (SPIN-a), Centra za razvoj karijera UNIPU-a, Ureda za međunarodnu suradnju, Studentskog centra, Start-up udruge, sporta na FET-u, stručne prakse te edukativni program financijske pismenosti.

Od 11 do 14.30 sati, u dvorani Pula, svi zainteresirani mogu poslušati i završna izlaganja srednjoškolskih projekata koji su rezultat edukacijskog ciklusa Katalog poduzetničkih ideja, aktivnosti koju FET provodi već četvrtu godinu zaredom u suradnji sa istarskim srednjim školama.

Detaljnije o Danu otvorenih vrata i samom programu moguće je pogledati na poveznici- Dan otvorenih vrata Fakulteta ekonomije i turizma.