01. ožujka 2018.
NOVOSTI

Poziv studentima diplomskog studija na konferenciju „Greenfield investicije“.

Poziv studentima diplomskog studija na konferenciju „Greenfield investicije“.

Konferencija pod imenom „Greenfield investicije“ održati će se 16. i 17. ožujka u Medulinu. Organizatori konferencije su poslovni tjednik Lider i CIRU, Governance Research and Development Centre. Ova dvodnevna konferencija će se upriličiti u Hotelu Park Plaza Belvedere u Medulinu.

Temeljna svrha događaja je prikazati ulogu greenfield ulaganja u razvoju hrvatskog gospodarstva te predstaviti prijedlog rješenja kako prevladati zapreke i potaknuti novi investicijski ciklus. Misija konferencije je izgradnja mostova između svih relevantnih činitelja, unaprjeđenje institucijskog okvira i poticanje dijaloga kako bi se prevladali problemi i izgradile odgovarajuće strateške smjernice. S obzirom na agendu Vlade u administrativnom rasterećenju poduzetništva, konferencija će ponuditi odgovor na ključno pitanje svih dionika – kako se prepreke mogu prevladati i kako se snažnije može ulagati u hrvatsko gospodarstvo.

Konferencija će okupiti brojne stručnjake, ministre, župane, gradonačelnike, načelnike, predstavnike respektabilnih hrvatskih i inozemnih institucija, bankare, menadžere i poduzetnike, kao i druge predstavnike velikih investitora koji su uspješno realizirali ili planiraju realizaciju svojih investicijskih projekata u Hrvatskoj.

Besplatno sudjelovanje je omogućeno za dvadeset studenata s Fakulteta ekonomije i turizma Pula koji se na vrijeme prijave. Ovim putem se pozivaju zainteresirani studenti diplomskih studija da se odazovu i prijave na ovaj događaj najkasnije do ponedjeljka 5. ožujka u 14 sati Natali Vidmar Ivezić, mag. oec. putem sljedeće adrese e-pošte: nvidmar@unipu.hr.

Više o događanju na sljedećem linku: Lider-Greenfield investicije.