05. ožujka 2018.
NOVOSTI

„Natječaj za inovacije“- prezentacija na FET-u

„Natječaj za inovacije“- prezentacija na FET-u

„MIND (Y)OUR OWN BUSINESS“ naziv je projekta studentskih inovacija. Projekt je rezultat suradnje akademske zajednice i poduzeća BINA-ISTRA čiji je cilj približiti poslovno okruženje studentima te im omogućiti da svoje kreativne ideje i znanja stečena tijekom studiranja primjene u praksi, na stvarnim projektima.

Najinovativnije i najprimjenjivije studentske ideje biti će nagrađene, a osim toga postoji i mogućnost odobravanja proračuna za implementaciju najboljih studentskih ideja uz naknadu studentima za sudjelovanje u implementaciji.

Partnerske obrazovne institucije koje sudjeluju u projektu jesu Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ iz Pule, Ekonomski fakultet Sveučilišta iz Rijeke, Građevinski fakultet iz Rijeke, Veleučilište u Rijeci, Fakultet prometnih znanosti iz Zagreba, Građevinski fakultet iz Zagreba te Zagrebačka škola ekonomije i managementa.

Svi zainteresirani studenti su pozvani da dana 6. ožujka u 13.15 sati dođu na Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”, dvorana Pula, te prisustvuju prezentaciji „Natječaja za inovacije“.

Detaljnije o nagradama i prijavama pročitajte na poveznici- MYOB.