26. veljače 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu!

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu!

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ)  od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić i Mateja Kelemenić, a Georgie Goldin je glazbena urednica i tehničarka. Uz voditeljice i glazbenu urednicu, u emisiji trenutno volontiraju četiri studentice.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Priloge iz emisije je moguće poslušati idući dan na web stranici Radio Pule.

Ovog utorka 27. veljače u emisiji će biti predstavljen Info- centar za mlade ZUM i njegove volonterke. Ruba iz Estonije i Ivana iz Makedonije u Pulu su stigle preko Erasmus programa, a o čemu je točno riječ i kako su obogatile društvena događanja u našem gradu, poslušajte u emisiji.

Voditeljice Radio x-ice ugostiti će i volonterke s pulskoga Sveučilišta koje uređuju stranicu ZUM-a, namijenjenu studentima. Osim toga, kao i svakog utorka, biti će govora o događanjima u gradu, oglasima za posao te drugim zanimljivostima poput „Jezičnog kutka“.