16. veljače 2018.
NOVOSTI

Otvoren Natječaj za radno mjesto: Viši stručni referent na FET-u

Otvoren Natječaj za radno mjesto: Viši stručni referent na FET-u

Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Sveučilište Jurja Dobrile, raspisao je natječaj za prijem na radno mjesto viši stručni referent za rad na međunarodnom projektu „INTERREG V-A Standard Atlas“. Viši stručni referent se traži na određeno vrijeme od  16 mjeseci, u punom radnom vremenu.

Radno mjesto je financirano iz  Projekta Interreg – Italy Croatia 2014 – 2020 Interreg V-A- Italy Croatia CBC Progrramme, Standard + Atlas

Viši stručni referent/ica bit će zadužen/a za: istraživanje i provedbu aktivnosti projekta, koordinacija i komunikacija sa dionicima, administriranje projekta, projektno izvješćivanje (podrška za: izradu izvješća o napretku projekta s popratnim prilozima, pripremu financijskih i drugih izvještaja projekata u skladu s preuzetim Ugovornim obvezama po projektu), komunikaciju s projektnim partnerima, prisustvo na sastancima i radionicama (putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu) i ostali poslovi po nalogu voditelja projekta.

Uvjeti za prijavu na natječaj jesu: završen preddiplomski sveučilišni studij poslovne ekonomije, financijsko računovodstvenog usmjerenja, izvrsno poznavanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu u Microsoft Office-u.

Poželjno je da kandidat posjeduje izvrsnu sposobnost komunikacije na engleskom jeziku u pisanom i usmenom obliku, istraživački i analitički interes te kreativnost u rješavanju složenijih problema.

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti slijedeću dokumentaciju u izvorniku ili preslici: motivacijsko pismo na engleskom jeziku, životopis na engleskom jeziku, domovnicu,  diplomu/e, dokaz o radnom iskustvu / aktivnostima odnosno potvrde koje dokazuju radni angažman.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja natječaja na web stranicama Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli  i Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Više o natječaju na- Natječaj za rad na međunarodnom projektu.