27. prosinca 2017.
NOVOSTI

Bogat program za doček Nove godine diljem Istre

Bogat program za doček Nove godine diljem Istre

Ove će se godine, već tradicionalno, diljem Istarske županije organizirati proslave Nove godine na glavnim trgovima u gradovima. Donosimo kratki pregled najvećih događaja za novogodišnju noć.

Oni koji su se odlučili uploviti u novu 2018. u Poreču, mogu očekivati zanimljiv glazbeno- zabavni program koji predvodi grupa Parni valjak. Koncert će se održati na Trgu slobode, gdje je svake godine organiziran doček. Ulaz na Trg je besplatan te se očekuje zabava do ranih jutarnjih sati.

Posjetioce Rovinja očekuje vrhunska zabava uz „Simon Marlow and The Rovinj Music Lab“ i „Gipsy Kings uz Paco Baliardo“ na gradskom trgu. Osim koncerta, točno u ponoć, gosti će moći uživati i u vatrometu.

Na Trgu slobode u Umagu u 2018. godinu okupljene uvest će DJ Endi i PROleteri. Prigodan program započinje u 22 sata, a u ponoć posjetitelje očekuje vatromet.

U Medulinu, na trgu kod Malina na vitar, na medulinskoj rivi u podne održati će se bogati zabavni, gastronomski i sportski sadržaji uz centralni zabavno-glazbeni dio - koncert Mie Dimšić.

Pula je, osim na glavnom trgu Forumu, pripremila i događaje na nekim drugim gradskim lokacijama. U 10 sati na Giardinima započinje novogodišnji program pod nazivom „Uplešimo  u Novu“. Točno u podne će se upriličiti doček uz Gelato Sisters na Trgu kralja Tomislava. Za kraj posljednjeg dana 2017. posjetioce Foruma očekuju koncerti DJ Plexy-a, Prljavog Kazališta te Night Expressa. Puljane također očekuje ponoćni vatromet.

Svima želimo ugodan provod i uspješnu Novu godinu!