27. prosinca 2017.
NOVOSTI

Koncert Big Banda Pula u Domu hrvatskih branitelja

Koncert Big Banda Pula u Domu hrvatskih branitelja

U srijedu 27. prosinca u 20 sati upriličiti će se tradicionalni prosinački koncert Big Banda Pula u Domu hrvatskih branitelja Pula. Koncert će se održati pod nazivom „Sinatra2“, budući da je program posvećen glazbenim uspješnicama Franka Sinatre.

Orkestar su za ovu prigodu uvježbali dugogodišnji članovi Luka Vrbanec, Robert Mikuljan i Sebastian Stell. Gosti večeri su vokalni solisti Matej Ocvirk i Vedran Svetek.

Big Band je jedan od izvođača koji već tradicionalno sudjeluje u sklopu manifestacije „Prosinac u Puli“ te je svaku od proteklih godina privukao brojnu publiku. Glazbena večer u organizaciji Puhačkog orkestra grada Pule i SAKUD-a Pula te pokroviteljstvo Grada Pule poklon je svoj zainteresiranoj publici.

Big Band Pula je jedna od sekcija udruge Puhački orkestar grada Pule, a pokrenuli su ga Davor Lorković, Robert Rosanda i Željko Riker. Big Band danas vodi trubač Branko Sterpin. Jazz orkestar predstavio se brojnoj publici u svome gradu i na gostovanjima - kako na trgovima tako i u koncertnim dvoranama.

Ulaz na koncert je slobodan.