30. studenoga 2017.
NOVOSTI

Upisi na Seminar za turističkog vodiča i voditelja poslovnice

Upisi na Seminar za turističkog vodiča i voditelja poslovnice

Započeli su upisi na Seminar za turističkog vodiča za područje Istarske županije te na Seminar za voditelja poslovnice.

Za prijavu na seminar za turističkog vodiča potrebno je priložiti sljedeće dokumente: ispunjenu prijavnicu, presliku identifikacijske isprave (osobnu iskaznica ili putovnicu), dokaz o državljanstvu, presliku rodnog lista, presliku svjedodžbe o završenoj srednjoj školi ili diploma fakulteta (obvezno priložiti i rješenje o priznavanju inozemne srednjoškolske/visokoškolske kvalifikacije ukoliko je kvalifikacija stečena van Republike Hrvatske), dokaz radi oslobađanja od polaganja ispita iz stranog jezika ukoliko polaznik ima zvanje profesora stranog jezika ili međunarodno priznatu svjedodžbu iz tog jezika kojeg je prijavio polaganje ispita, dokaz o položenom općem dijelu ispita ukoliko se polaznik prijavljuje samo za posebni dio seminara i ispunjen zahtjev za obročnu otplatu seminara ukoliko polaznik želi iznos seminara uplatiti u dvije rate.

Za prijavu na seminar za voditelja poslovnice potrebno je priložiti: ispunjenu prijavnicu za voditelja poslovnice, presliku identifikacijske isprave (osobne iskaznice ili putovnice), dokaz o državljanstvu presliku rodnog lista, presliku svjedodžbe o završenoj srednjoj školi ili diplome fakulteta (obvezno priložiti i rješenje o priznavanju inozemne srednjoškolske/visokoškolske kvalifikacije ukoliko je kvalifikacija stečena van Republike Hrvatske), presliku potvrde obrazovne ustanove o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika i poznavanju još jednog jezika (potvrda škole stranih jezika ili preslika svjedodžbe / indeksa i ispunjen zahtjev za obročnu otplatu seminara ukoliko polaznik želi iznos seminara uplatiti u dvije rate.

Cijena seminara i ispita za voditelje poslovnica zajedno s PDV–om iznosi 4.200,00 kuna. Cijena seminara i ispita za turističke vodiče zajedno s PDV–om iznosi 5.200,00  kuna. Cijena uključuje provjeru znanja iz prvog jezika. Za provjeru znanja iz drugog i svakog daljnjeg jezika doplata iznosi 300,00 kn (PDV uključen) po jeziku.

Cijena seminara i ispita za turističke vodiče – samo posebni dio programa, zajedno s PDV-om iznosi 2.300,00 kuna. (Posebni dio seminara mogu polagati samo polaznici koji već imaju položen opći dio seminara za turističkog vodiča)

Rok prijave za seminare koji započinju 17. siječnja 2018. u 16 sati je 22.12.2017.

Za više informacija i preuzimanja prijavnice- https://www.fet.unipu.hr/fet/studijski_programi/programi_cjelozivotnog_obrazovanja/obavijesti?@=2edbv#news_99825