26. studenoga 2017.
NOVOSTI

IDA poziva na edukaciju „Digitalni marketing i društvene mreže“

IDA poziva na edukaciju „Digitalni marketing i društvene mreže“

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom organizira dvodnevnu edukaciju pod nazivom „Digitalni marketing i društvene mreže“. Edukacija će se upriličiti u Istarskoj razvojnoj agenciji - IDA d.o.o., u Mletačkoj, u utorak i srijedu, 28. i 29. studenoga 2017. godine.  Edukacija će oba dana trajati od 10.30 do 16 sati.

Trening je namijenjen pojedincima koji se žele uključiti u svijet digitalnog marketinga, istraživanja tržišta i konkurencije, te izrade i oblikovanja sadržaja, ali i onima koji su već jednim dijelom operativno uključeni u navedeno, te svoja znanja žele proširiti.

Edukacija se sastoji od dva dijela. Prvi dio je teoretske prirode, dok će u praktičnom segmentu polaznici imati priliku izravno sudjelovati. Trening će polaznike naučiti različitim tehnikama potrebnim za samostalno obavljanje zadataka.

Dvodnevnu radionicu će voditi Siniša Begović, autor više desetaka stručnih članaka te urednik i koautor knjiga o e-poslovanju sufinanciranih od strane EU i MINPO RH. Certificirani je Google AdWords profesionalac, Adobe Web Site designer, te e-business i e-commerce CEC™ konzultant.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Svi zainteresirani se mogu prijaviti slanjem obrasca na e-mail ivana.kalac(at)ida.hr najkasnije do ponedjeljka, 27. studenoga 2017. godine.

Za više informacija i preuzimanje prijavnice kliknuti na link- IDA: "Digitalni marketing i društvene mreže".