26. studenoga 2017.
NOVOSTI

Započele prijave na 5. izdanje projekta udruge „Regional Case Study“

Započele prijave na 5. izdanje projekta udruge „Regional Case Study“

Projekt Start-Up udruge „Regional Case Study“ predstavlja nacionalno natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva poduzeća iz različitih djelatnosti. Ovogodišnje izdanje natjecanja održati će se tijekom prosinca ove i siječnja iduće godine.

Na otvorenju natjecanja kompanije će predstaviti poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će prezentacije kompanija pogledati na You Tube kanalu Start-Up udruge. Kompanije prezentiraju poslovne slučajeve iz svog poslovanja, a iste rješavaju timovi studenata i mladih sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Pula, Zadar, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica). Sudjelovanje u svim aktivnostima RCS-a je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 20.000kn.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta ili visokoškolskih ustanova i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS.

Za prijavu je dovoljno poslati životopis na mail: regionalcasestudy@gmail.com do najkasnije 11. prosinca 2017. u 23:59 sati. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove od minimalno dva, a maksimalno tri člana, te izabrati poduzeće čiji će poslovni slučaj rješavati.

Za dodatne informacije poslati upite na e-mail: regionalcasestudy@gmail.com ili pratiti web stranice udruge: www.startup-udruga.hr.