23. listopada 2017.
NOVOSTI

SAFU u Puli održao edukaciju za korisnike

Djelatnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), održali su edukaciju u Studentskom centru Pula, u sklopu Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Tema edukacije koja je organizirana za korisnike Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ s područja Primorsko-goranske i Istarske županije, bila je "Provedbe ugovora o bespovratnim sredstvima".

U edukaciji su sudjelovali predstavnici Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i Studentskog centra Pula, koji su putem natječaja ostvarili bespovratna sredstva za proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula. Izgradit će se dva nova paviljona u neposrednoj blizini sadašnjeg studentskog doma i restorana. Na taj će se način studentima osigurati dodatnih 248 ležajeva, a zajedno s postojećim kapacitetima, na raspolaganju će za smještaj studenata ukupno biti gotovo 400 ležajeva.

Edukaciju su održali Andrea Pokrajčić iz Ureda za provedbu ESI fondova, Mia Dumbović iz Ureda za financije i računovodstvo i Ivan Mustapić iz Ureda za provedbu infrastrukturnih projekata.