15. listopada 2017.
NOVOSTI

Javni poziv za članove i zamjenika Savjeta mladih Grada Pule

  Javni poziv za članove i zamjenika Savjeta mladih Grada Pule

Pokreće se postupak izbora članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Pule-Pola. Savjet mladih Grada Pule-Pola je savjetodavno tijelo Grada Pule-Pola koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na području grada Pule.

Savjet mladih Grada Pule-Pola sastoji se od devet članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Za člana Savjeta i zamjenika člana može se kandidirati i biti birana osoba s prebivalištem ili boravištem na području grada Pule koja u trenutku podnošenja kandidature ima od navršenih 15 do navršenih 30 godina. Članove Savjeta mladih Grada Pule-Pola i njihove zamjenike bira Gradsko vijeće na vrijeme od tri godine.

Pisane i obrazložene kandidature za članove Savjeta mladih Grada Pule-Pola i njihove zamjenike podnose se u roku 15 dana od dana objave Javnog poziva. Kandidature se podnose na prijavnici objavljenoj na mrežnoj stranici Grada Pule-Pola i pisarnici Grada Pule-Pola.

Kandidature za članove Savjeta mladih Grada Pule i njihove zamjenike dostavljaju se na adresu: Grad Pula-Pola, Gradsko vijeće Grada Pule-Pola, Odbor za izbor i imenovanja, Pula, Forum 1, s naznakom: „Kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Pule-Pola“.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti pozivom na broj 371-878 ili osobno u Upravnom odjelu za kulturu, Pula-Pola, Sergijevaca 2.

Više informacija i prijavnicu je moguće dobiti na sljedećem linku- Javni poziv za isticanje kandidatura.