27. rujna 2017.
NOVOSTI

Prijem za nagrađene studente FET-a u ak. god. 2016./17.

Prijem za nagrađene studente FET-a u ak. god. 2016./17.

Na Fakultetu ekonomije i turizma 25. rujna 2017. dekanica i prodekani upriličili su prijem za studente koji su tijekom 2016./17. ak. god. u izvannastavnim aktivnostima ostvarili zapažene rezultate. Tom prilikom održan je prigodan govor za studente, te su i studenti imali prilike svatko osobno istaknuti svoje viđenje daljnjeg razvoja studija i studentskoga života. Studentima je uručen prigodan poklon, koji je između ostaloga sadržavao personalizirane kravate ili rubce CROATA for FET. FET će i nadalje poticati studente na bavljenje izvannastavnim aktivnostima jer je to dobro za njihov osobni razvoj, ali i promociju FET-a u zemlji i inozemstvu.

U stručnim natjecanjima nagrade su primili sljedeći studenti: Mauro Mišan, Sara Rahmonaj i Marco Toncetti - 6. mini olimpijada „Računovodstvo 2017“ održana 26. do 27.05.2017. u Banja Luci (BiH), zatim Ivan Budić - nagrada Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika za diplomski rad iz područja financija, te Anđelina Horvat - nagrada za napisan znanstveni članak (u suautorstvu) u kategoriji "Mladi znanstvenik" na 3. međunarodnoj znanstvenoj konferenciji "Entrenova", održanoj 7. do 9.09.2017. u Dubrovniku.

U sportskim natjecanjima nagrade su primili: futsal ekipa - predstavnik Srđan Lolić, zatim košarka, ženska ekipa - predstavnica Edina Redžepi, košarka, muška ekipa - predstavnik Davor Jačimović, šah - Ivica Grbac, odbojka na pijesku, ženska ekipa - predstavnica Dorotea Ćosić, odbojka na pijesku, muška ekipa - predstavnik Vedran Arapović, jedrenje - predstavnik Marko Pereša, tenis - Massimo Stupar, plivanje - Sonja Slavulj, karate - Mislav Hager, te skijanje - Lino Modrušan.

Studentima čestitamo na ostvarenom uspjehu i nadamo se novim njihovim pobjedama!