09. rujna 2017.
NOVOSTI

Prijave za upis na Program stjecanja pedagoških kompetencija na Sveučilištu u Puli

Prijave za upis na Program stjecanja pedagoških kompetencija na Sveučilištu u Puli

Na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli trenutno su u tijeku prijave na Program stjecanja pedagoških kompetencija kao program cjeloživotnoga stručnog usavršavanja koji omogućuje odraslima s prethodno stečenom diplomom stjecanje kompetencija potrebnih za rad u osnovnoj i srednjoj školi.

Program se izvodi jednu akademsku godinu, nastava traje od rujna do svibnja ili lipnja, a nastavu izvode stručnjaci s bogatim iskustvom u području psihologije, pedagogije, didaktike, metodike itd. Nastava se odvija vikendima; petkom poslijepodne i subotom ujutro.

Program mogu upisati osobe koje su završile preddiplomski sveučilišni ili stručni studij, diplomski sveučilišni studij te integrirani sveučilišni preddiplomski i diplomski studij, kao i četverogodišnji sveučilišni i stručni dodiplomski studij prije uvođenja Bolonjske reforme.            
Pravo upisa na Program imaju i sve druge osobe koje su prema odredbama Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnim i srednjim školama i Zakonu o strukovnom obrazovanju stekle sve ostale preduvjete za zapošljavanje u osnovnim i srednjim školama.

Prijave za upis na Program stjecanja pedagoških kompetencija primaju se zaključno do 22. rujna 2017. godine.

Više informacija o Programu i odgovore na Vaša pitanja možete pronaći na mrežnoj stranici http://www.unipu.hr (Obrazovanje – Program stjecanja pedagoških kompetencija), na adresi I. M. Ronjgova 1, 52100 Pula kod voditeljice Programa doc. dr. sc. Marina Diković (052/377-543 ili mdikovic@unipu.hr), kod Šanel Gaberšček Despić (052/377-068 ili sagaber@unipu.hr) ili u studentskoj referadi (052/377-540).