14. lipnja 2017.
NOVOSTI

Humanitarna akcija Jogging & yoging

Humanitarna akcija Jogging & yoging

Lions Club Pula prvi put organizira humanitarnu akciju Jogging & yoging s ciljem prikupljanja fonda za stipendiranje izvrsnih studenata Sveučilišta u Puli slabijeg imovnog stanja.

Jogging & yoging organizira večer zdravlja, rekreacije, druženja i humanosti te doček zalaska sunca najdužeg dana u godini 21. lipnja. Sudjelovati mogu svi zainteresirani bez obzira na razinu sportske ili rekreativne spremnosti.

Start i cilj je na Hidrobazi, a trči se obalnom šetnicom do mosta u Valbandonu i natrag. Nakon utrke slijedi joga pod stručnim vodstvom. Za kraj humanitarne akcije biti će organizirano druženje uz zdrave prirodne biljne napitke.

Pomaganje i nesebičnost u temeljima je djelovanja Lionsa. Pomaganjem studentima ulažemo u našu budućnost, pa se pozivaju svi koji to žele i mogu da uplatom na račun otvoren kod Privredne banke Zagreb, broj (IBAN) HR0223400091510868895 doprinesu fondu iz kojega će se stipendirati izvrsni studenti. Svaka je donacija vrijedna i dobro došla.

Svi sudionici Jogging & yoging moći će prije utrke kupiti prigodno dizajnirane majice, te i na taj način pridonijeti fondu za stipendiranje studenata. Start je utrke na Hidrobazi (Beach bar „Baza“) 21. lipnja u 20 sati, a sudionici se pozivaju da dođu najkasnije do 19 sati, kako bi se mogli pripremiti, zagrijati i obući nove majice.

Organizatorice su izv. prof. dr. sc. Violeta Šugar i Dubravka Orlić Bašlin, predsjednica Lions Cluba Pula. Suorganizatori Jogging & yoging jesu Udruga kineziologa Pule, Društvo sportske rekreacije „Maraton – Uljanik“ i Centar cjelovitog zdravlja „Valovi“.