15. veljače 2024.
DOGAĐAJI

Posjet Infobipovom Pangea kampusa u Vodnjanu za studente FET-a

Posjet Infobipovom Pangea kampusa u Vodnjanu za studente FET-a

Studenti FET-a imaju priliku posjetiti Infobipov Pangea kampus u Vodnjanu 22. veljače. U sklopu posjeta studenti će pogledati dokumentarni film i time dobiti uvid u propulzivni tehnološki ekosustav Afrike i globalno širenje Infobipa. Uz to, studenti će imati prilike obići Pangea kampus te družiti se sa Infobipovcima. Saznajte sve detalje o posjetu te se prijavite za sudjelovanje.

Studenti redovnog studija Poslovne ekonomije imaju iznimnu i jedinstvenu priliku pridružiti se posjetu globalnom IT divu iz Vodnjana i prvom hrvatskom jednorogu, Infobipu. Posjet je zakazan za četvrtak 22. veljače 2024. od 17:00 do 20:30 sati, a broj mjesta je ograničen stoga je potrebno iskazati svoj interes putem sljedećeg obrasca najkasnije do ponedjeljka 19. veljače u 8.00 sati

U sklopu posjeta sudionici će pogledati premijeru dokumentarnog filma o Infobipovim inicijativama i razvoju startup i developerskog ekosustava u Africi. Film je snimljen zajedno s Al Jazeerom Balkans u listopadu prošle godine.

Ovo je izvrsna prilika za studente da posjete kampus, upoznaju Infobipovce i nauče više o propulzivnom tehnološkom ekosustavu Afrike i globalnom širenju Infobipa.

Prijevoz autobusom od Pule do Vodnjana i natrag je organiziran, a studenti nemaju nikakvu financijsku obvezu za sudjelovanje. 

Itinerar posjeta je sljedeći: 

  • 17:00 – Polazak s Fakulteta u Vodnjanu
  • 17:30 – 18:00 – razgledavnje Pangea Infobip campusa uz vodstvo 
  • 18:00 – 18:45 – premijera dokumentarnog filma „New Horizons: Developing African Tech Ecosytem(s)“ – autorica Hanan Nanić
  • 18: 45 – 20:30 – networking i druzenje s Infobipovcima uz osvježenja
  • 20:30 – povratak busom na Fakultet

Da biste iskazali interes za sudjelovanje u posjeti, molimo ispunite sljedeći obrazac. Kako je broj mjesta ograničen, sve prijave ćemo revidirati, a email potvrde sudjelovanja dostaviti u ponedjeljak 19. veljače u 10 sati.