04. siječnja 2019.
NOVOSTI

Otvorene prijave za članove Studentskog zbora Sveučilišta

Otvorene prijave za članove Studentskog zbora Sveučilišta

Pulsko Sveučilište Jurja Dobrile donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove Studentskog zbora Sveučilišta za akademsku 2018./2019. godinu. Izbori za predstavnike visokoškolskih ustanova iz redova studenata upriličiti će se 14. i 15. siječnja 2019. u zgradi rektorata Sveučilišta na adresi Zagrebačka 30.

U izborima za Studentski zbor imaju pravo sudjelovati; birati i biti birani, svi studenti upisani na Sveučilište.

U Studentski zbor bira se 11 predstavnika i to po jedan predstavnik svake znanstveno-nastavne sastavnice Sveučilišta i tri predstavnika na razini Sveučilišta.

Utvrđuju se jedna izborna jedinica za Sveučilište i za svaku znanstveno-nastavnu sastavnicu i to: Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Filozofski fakultet, Muzička akademija u Puli, Fakultet informatike, Fakultet za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije / Facoltà di Studi Interdisciplinari, Italiani e Culturali, Odjel za prirodne i zdravstvene studije te Odjel za tehničke studije.

Rok za predaju kandidatura je 4. siječnja 2019. godine.

Postupak kandidiranja i obrazac kandidature moguće je skinuti na poveznici: Raspisuju se izbori za članove Studentskog zbora Sveučilišta.