22. svibnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: "Pula- studentski grad?"

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu: "Pula- studentski grad?"

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ)  od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić i Mateja Kelemenić.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Radio Pule.

Ovog utorka 22. svibnja u Radio x-ici gostuje doc. dr. sc. Sandra Tamaro, budući da je 21. svibnja na Filozofskom fakultetu u Puli održano predstavljanje njezine knjige: „Boljunske etimologije“. Profesorica Tamaro će govoriti o proučavanju etimologije riječi te dočarati vlastita iskustva koja je doživjela pišući knjigu.

Osim toga, Glavinić i Kelemenić će prepričati razgovor s ravnateljem Studentskog centra, Miodragom Čerinom koji je za slušatelje predstavio projekt: „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“.

Što studeni misle o projektu proširenja i Puli kao studentskom gradu, poslušajte večeras u emisiji.

Kao i svakog puta, uz sve navedeno, Radio x-ica predstaviti će događaje u gradu koji slijede u narednom tjednu te izdvojiti neke oglase za studentske poslove.