14. svibnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte današnji Studomat: "Pazi što jedeš!"

Poslušajte današnji Studomat: "Pazi što jedeš!"

Svakog ponedjeljka, od 19.15 do 20.15 sati, u emisiji „Studomat“, na valovima Radio Maestrala, 95.4 FM mogu se poslušati zanimljive teme iz studentskog života.

Emisiju vodi studentica Tea Jakšić koja svakog tjedna ugošćuje zanimljive osobe, razgovara o važnim temama za studente, ali i sve ostale.

Tema emisije ovog ponedjeljka, 14. svibnja biti će projekt „Pazi što jedeš“. U Studomat danas dolazi voditeljica istog projekta- mr.sc. Tanja Kocković Zaborski koja će predstaviti projekt i manifestaciju „Pazi što jedeš laboratorij“ koja se održala od 23. do 26. travnja. Govorit će i o tradicionalnoj prehrani u današnjem kontekstu te o tradicijskim namirnicama i receptima specifičnim za ovu regiju.

U segmentu emisije pod nazivom „Žuta minuta“ u duhu hrane biti će govora o mobilnim aplikacijama s receptima za kuhanje, a „Na stanici u Puli“, kao i svakog tjedna najaviti će se događanja u gradu.

Osim toga, studentska emisija Studomat podijeliti će sretnim slušateljima dvije karte za filmove koji se održavaju u četvrtak u Kinu Valli.