24. travnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu:„Gdje se najviše zapošljavaju pulski studenti?“

Poslušajte ovotjednu Radio x-icu:„Gdje se najviše zapošljavaju pulski studenti?“

Studentska radijska emisija- Radio x-ica emitira se svakog utorka na valovima Radio Pule (100,0 MHZ)  od 20 do 22 sata. Emisiju vode i uređuju Matea Glavinić i Mateja Kelemenić.

Emisiju je moguće uživo pratiti preko internetske stranice Radio Pule ili preko radija. Prilozi iz emisije se mogu poslušati idući dan na web stranici Radio Pule.

Ovog utorka 24. travnja emisija donosi dašak atmosfere s Dana Antuna Šoljana. Ovom prilikom radijske voditeljice razgovarale su sa Stjepanom Čuićem, romanopiscem, hrvatskim pripovjedačem, esejistom, novinarom te prijateljem Antuna Šoljana.

Putem pulskog Student servisa, koji djeluje u sklopu Studentskog centra Pula, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, mogu se povremeno i privremeno zapošljavati svi redoviti studenti koji studiraju na hrvatskim visokim učilištima i veleučilištima. Gdje se  najviše studenti zapošljavaju, kakva iskustva imaju i koje su novosti u Student servisu Pula moguće je poslušati danas u emisiji.

Kao i svakog utorka upriličiti će se „Jezični kutak“, a Radio x-ica će i ovoga puta predstaviti događaje u gradu koji slijede u narednom tjednu.