12. travnja 2018.
NOVOSTI

Godi Keller dolazi u Pulu

Godi Keller dolazi u Pulu

U nedjelju, 15. travnja, renomirani svjetski pedagog Godi Keller, održat će predavanje u Puli. Predavanje će se upriličiti u Svečanoj dvorani „Tone Peruško“ na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli s početkom u 10 sati.

Godi Keller će pulskoj publici predstaviti pedagoški odnos kroz priče iz vlastitog iskustva. Keller je prepoznatljiv po svom duhovitom pristupu u predavanjima. Njegova „Škola za roditelje“, koja se već dugi niz godina odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu te Sloveniji, nastavlja svoj rad za djecu na način da se roditelji educiraju za promatranje djetetovog razvoja. Osim toga, cilj je osnažiti samopouzdanje i hrabrost roditelja.

Keller je poznati neovisni predavač, učitelj i pisac, koji je dugo vremena predavao na Rudolf Steiner University College-u u Oslu. Trenutno djeluje kao stručni suradnik na više pedagoških institucija u Europi. Na norveškoj radio postaji NRK P2 ima svoju radio emisiju.

Fokus njegova rada je pubertet, borba za samoočuvanjem te pronalazak vlastitog identiteta. Shodno tome, nakon niza godina predavanja odlučio se aktivirati u programu za mlade koji su odustali od obrazovanja.

Organizator predavanja je Udruga Waldorf, Centar za kreativnu pedagogiju Pula.