23. travnja 2018.
NOVOSTI

Poslušajte današnji Studomat:"Dan planeta Zemlje"

Poslušajte današnji Studomat:"Dan planeta Zemlje"

Svakog ponedjeljka, od 19.20 do 20.20 sati, u emisiji „Studomat“, na valovima Radio Maestrala, 95.4 FM mogu se poslušati zanimljive teme iz studentskog života.

Emisiju vodi studentica Tea Jakšić koja svakog tjedna ugošćuje zanimljive osobe, razgovara o važnim temama za studente, ali i sve ostale.

Tema emisije ovog ponedjeljka, 23. travnja biti će „Dan planeta Zemlje“. Danas u Studomat dolazi voditeljica Zelene Istre Irena Burba koja će predstaviti aktivnosti Zelenoga tjedna u Rojcu, ali govoriti i o ovogodišnjem Danu planete Zemlje koji se fokusira na problem zagađenja okoliša plastičnim materijalima. U emisiji će biti govora i o novoj aplikaciji zagrebačkih studenata - FoodIn.

Tijekom svake emisije, provodi se  kratki "Kultur blic". Studenti će imati priliku čuti koji će događaji biti "Na stanici u Puli" te poslušati različite zanimljivosti koje donosi "žuta minuta".

Osim toga, kao i svakog ponedjeljka studentska emisija Studomat podijeliti će dvije karte za filmove koji se održavaju u četvrtak u Kinu Valli te dvije karte za predstavu "Karlstadt kunst" koja će publici biti predstavljena u Istarskom narodnom kazalištu. Slušatelji današnje emisije biti će u prilici osvojiti i dvije ulaznice za glazbeni događaj koji će se upriličiti 28. travnja na pulskom Kaštelu: "3.prvi maj geri."