16. ožujka 2018.
NOVOSTI

Konferencija „Inspire Me“ ponovno u Puli

Konferencija „Inspire Me“ ponovno u Puli

Dana 24. ožujka u Puli na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ započinje nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Govornici će ove godine biti: Ivan Šarić, Dušan Bučan, Marijan Palić, Morena Milevoj, Hrvoje Škurla, Marko Lončar, Hassan Abdelghani, Dejan Nemčić, Marijana Dabo Percan, Marko Bolković, Mladen Draguzet, Tanja Miličić te Massimo Piutti. Konferencija će biti podijeljena u tri sesije odnosno na govore, radionice i sesiju pod nazivom „Pokreni posao i karijeru“. Ove godine na konferenciji će sudjelovati 30 govornika i predavača te 50-ak tvrtki i poduzetnika.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane. U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

Konferencija će se održati u prostorijama FET-a u organizaciji Start-Up udruge, portala eIstre i Istarske razvojne agencije. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu- Inspire Me, a ulaznice su u prodaji do 21. ožujka i dostupne su na navedenoj poveznici.