14. ožujka 2018.
NOVOSTI

Otvoren natječaj za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa

Otvoren natječaj za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa

Dana 6. ožujka 2018. rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisao je natječaj za dodjelu jednokratne potpore studentima Sveučilišta slabijeg socio-ekonomskog statusa.

Jednokratna pomoć studentima predstavlja mjeru kojom se olakšava pristup studiranju studentima koji se nalaze u slabijoj socio- ekonomskoj situaciji. Odluku o provedenom natječaju i dodjeli jednokratne potpore donosi rektor Sveučilišta. Iznos jednokratne potpore po studentu iznosi 4.000,00 kuna, a iste će se podijeliti za petnaest studenata.

Prijave za dodjelu jednokratnih potpora podnose se na posebnom obrascu, a zadnji dan roka za prijavu na Natječaj za dodjelu jednokratnih potpora je 16. ožujka  2018. godine. Ispisane i ovjerene prijave s propisanom dokumentacijom dostavljaju se isključivo poštom, s naznakom: Za „Natječaj za dodjelu jednokratnih potpora (pomoći)“, na adresu: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30, 52100 Pula. Kao datum podnošenja prijave uzima se datum poštanskog žiga na poslanoj prijavi.

Privremenu  rang-listu  studenta  koji  su  ostvarili  pravo  na  jednokratnu  potporu utvrđuje Povjerenstvo po proteku roka za prijavu, temeljem propisanih kriterija. Privremena rang-liste objavljuju se najkasnije u roku od osam dana od dana završetka roka za prijavu.

Tekst Natječaja, obrasce i natječajnu dokumentaciju moguće je preuzeti u datotekama sa sljedećeg linka- Natječaj za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa.