04. travnja 2018.
NOVOSTI

Otvoren natječaj za program mobilnosti Erasmus+

Otvoren natječaj za program mobilnosti Erasmus+

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli raspisalo je Natječaj za dodjelu financijskih potpora i mobilnost na visokoškolskim institucijama za akademsku godinu 2018./2019.

Boravak na inozemnoj visokoškolskoj instituciji podrazumijeva slušanje kolegija i polaganje ispita. Za vrijeme trajanja Erasmusa student je obavezan upisati minimalno 25 ECTS bodova po semestru, kako je definirano Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta.

Mobilnosti u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2018./2019. mogu započeti od 1. lipnja 2018. Krajnji rok mobilnosti biti će utvrđen individualnim ugovorom s korisnicima potpore

Studentska mobilnost za studijski boravak može se ostvariti u trajanju od puna 3 do najviše 12 mjeseci, uz napomenu da je uobičajena praksa na mobilnosti provesti jedan semestar budući da tako student ima vremena odslušati predavanja i polagati ispite.

Traženu dokumentaciju preporučenom poštom treba poslati na adresu: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Zagrebačka 30, 52 100 Pula, s naznakom: ''Natječaj za mobilnost studenata u okviru Erasmus+ programa za akademsku godinu 2018./2019.''

Po zatvaranju Natječaja studenti će dobiti mail ili telefonski poziv za individualni intervju.

Natječaj i ostalu potrebnu dokumentaciju moguće je preuzeti sa sljedeće stranice- Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ za akademsku godinu 2018./2019.