10. studenoga 2017.
NOVOSTI

Natječaj za stručne prakse u Zagrebačkoj banci za apsolvente FET-a

Natječaj za stručne prakse u Zagrebačkoj banci za apsolvente FET-a

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli – Fakultet ekonomije i turizma «Dr. Mijo Mirković» i Zagrebačka banka UniCredit Group nastavljaju suradnju kojom se studentima FET-a omogućava stručna praksa.

Zaba Banking Academy višemjesečni je program plaćene stručne prakse za studente završnih godina, poželjno apsolvente diplomskih studija ekonomskih smjerova. Namijenjeno onima koji žele naučiti kako funkcionira banka te bolje razumjeti bankarsko tržište. Kroz praktičan rad u stvarnom poslovnom okruženju, uz podršku iskusnih mentora, polaznici će učiti o kartičnom poslovanju, proizvodima financiranja, privatnom bankarstvu, upravljanju prodajom, radu s klijentima poduzetničkog i individualnog bankarstva…

Praktično učenje upotpunit će teorijskim znanjem kroz niz poslovnih edukacija i obilaske drugih dijelova Banke, a imat će priliku okušati se i u izradi kreativnih rješenja kroz timski rad na projektima na zadanu temu. Sve navedene prakse će se provesti u Zagrebu, a rok za prijavu je 14.11.2017.

Detaljnije informacije o Programu i studentskim praksama dostupne su u pdf dokumentu Zaba Banking Academy - natječaj, a link za prijavu je- Zaba karijere.