16. listopada 2017.
NOVOSTI

Poziv navijačima sportaša FET-a za odlazak u Pariz

Poziv navijačima sportaša FET-a za odlazak u Pariz

Međunarodni sveučilišni turnir Euroijada 2017 održava se od 3. do 7. studenog u Parizu. Na ovogodišnjem izdanu turnira boje pulskog sveučilišta branit će košarkaši, nogometaši, tenisači i šahisti koji već dugi niz godina osvajaju brojna odličja na ovom vrlo jakom natjecanju.

Određenom broju studenata je omogućeno da zajedno sa sportašima odu u Pariz kao navijači. Ove godine sudjelovat će gotovo 2.000 studenata iz cijelog svijeta koji će se natjecati u čak 12 sportskih disciplina.

Cijena za studente FET-a je 130 eura po osobi za trokrevetnu sobu tj. 150 eura po osobi za dvokrevetnu i uključuje tri noćenja s doručkom i boravišnim pristojbama u Hotelu Ibis, prijevoz modernim autobusom te paket organizatora koji uključuje majice Euroijade, besplatne ulaze u sportske dvorane i disko klubove te popuste u sponzorskim trgovinama u Parizu.

Polazak za Pariz je 2. studenog oko 18 sati ispred Plodina, dolazak u Pariz se očekuje oko 12.30 sati, 3. studenog. Polazak iz Pariza je predviđen 6. studenog, u 22 sata te  dolazak u Pulu u kasnim popodnevnim satima 7. studenog. Trenutno je slobodno oko 20 mjesta za navijače pa se treba ubrzo javiti.

Za sve informacije obratite se doc. dr. sc. Deanu Sinkoviću, koordinatoru za sport pri FET-u e-mailom: dean.sinkovic@unipu.hr ili SMS-om na 099/2339838. Prijave su otvorene do srijede 17. listopada 2017. u 12 sati s time da se slobodna mjesta zatvaraju u trenutku kada se autobus popuni.

Za više informacije o Euroijadi kliknuti na- EUROIJADA 2017.