13. rujna 2017.
NOVOSTI

Želiš volontirati, upoznati nove ljude i zabaviti se?

Želiš volontirati, upoznati nove ljude i zabaviti se?

Zgrabi super priliku i volontiraj na međunarodnoj triatlon utrci koja se održava 17. rujna u Puli. Ironman utrka okuplja sudionike iz cijelog svijeta. Veliki događaj kao što je IRONMAN 70.3 Pula - Croatia zahtjeva puno pomoći od lokalne zajednice. Bez volontera ovaj događaj jednostavno ne bi bilo moguće organizirati. Zato nam treba Vaša pomoć.

Volonteri žele doživjeti ovaj jedinstveni događaj i biti dio njega. Svaki triatlonac zna koliko je prisutnost volontera važna u organizaciji i upravljanju utrke, ali najveća pomoć je na dan utrke. Zapravo, najobičnija pomoć pri dodavanju vode i navijanje biti će velika potpora i svi sportaši biti će time zahvalni i zadovoljni.

Koja je uloga VOLONTERA na IRONMAN-u: Pomažu svim sportašima u njihovim naporima, Pomažu prilikom pripreme startnih paketa, Pomažu sportašima prilikom registracije, Osiguravaju sigurnost na plivačkoj, biciklističkoj i trkačkoj stazi, Osiguravaju stazu u prometu, Podržavaju sportaše tijekom utrke, Pomažu u tranziciji, Pomažu na okrijepnim stanicama, Stjecanje novih poznanstava i prijateljstava, Proživljavaju i otkrivaju sportski događaj iznutra, Doprinose uspjehu međunarodne sportske manifestacije, Predstavljaju Pulu, Istru i Hrvatsku na najbolji mogući način i još puno, puno toga.

Volontiranjem na Ironmanu stječete pravo na: volontersku majicu, lunch paket i piće, upisivanje odrađenih volonterskih sati u volontersku knjižicu, zahvalnicu od IRONMAN organizacije (volonterski sati se mogu priložiti životopisu kao i zahvalnica).

Ako ste u pratnji nekog sportaša, a želite i Vi volontirati, molimo registrirajte svoje podatke popunjavanjem obrasca u nastavku. Volonteri su potrebni od utorka, 12.09.2017 do ponedjeljka, 18.09.2017, ovisno koje područje pokrivaju.

*If you are an athlete companion , and you may wish to volunteer , please register the form below. Volunteers are needed from Tuesday 12.09.2017 until Monday 18.09.2017 , depends of the choosen area .

Svi volonteri će tokom sastanka biti educirani i dobiti će sva uputstva, a oni sa posebnim zadatkom dobiti će posebnu oznaku. Svi volonteri moraju slijediti zahtjeve organizatora. Dođite na IRONMAN 70.3 Pula - Croatia i budite dio velikog događaja!