17. kolovoza 2017.
NOVOSTI

Bogati program za 13. Pulsku noć

Bogati program za 13. Pulsku noć

U subotu, 19. kolovoza 2017., s početkom u 21.00 sat, održati će se bogati program manifestacije Pulska noć- ulicama našeg grada. Već tradicionalna Pulska noć održat će se na sedam lokacija duž užeg centra grada, a nastupit će preko 15 izvođača.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić poziva sve građane, kao i goste iz cijelog svijeta da dođu i da se zabave ove subote u Puli.  Direktorica Turističke zajednice Pula Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je kako je ova manifestacija već poznata ne samo građanima već i turistima koji posjećuju Pulu.

Direktor Agencije Avenue Pula Vlado Orlić otkrio je kako će na Trgu Forum nastupiti popularni Gustafi, Sasha 21, 10Veterinari i Pepe Ljuna. Na Trgu sv. Tome kod katedrale nastupaju Double dose i St. Thomas Quintet, u Ulici Sergijevaca Fiorin Jazz orchestra, na Danteovu trgu TrioVal Acustic, na Portarata Anelidi, Vesna Nežić Ružić i In vino veritas, na Giardinima Cherrybombz i Lift express te na samoj Tržnici Enigma band i Side effects band. Ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović je ukratko pojasnila tijek organizacije ovogodišnjeg izdanja Pulske noći.

Povodom Pulske noći od 19 sati svi autobusi Pula prometa će besplatno prometovati na svim linijama.