20. svibnja 2017.
NOVOSTI

Prijave za 4. izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC)

Prijave za 4. izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC)

Start-Up udruga raspisala je prijave za sudjelovanje u 4. izdanju natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC). ITC predstavlja jedinstveno studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi. U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima (2-3 natjecatelja), a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima.

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi, pa su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Collegium, Istralandia, Općina Svetvinčenat i dr. Natjecatelji su imali priliku rješavati zanimljive poslovne slučajeve iz područja turizma različite tematike (npr. marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT…), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se na taj način i zaposlio u uspješnim kompanijama.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti preddiplomskog i diplomskog studija svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno za sudionike, a nagradni fond iznosi 10.000 kn. Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 23. svibnja 2017. godine.

Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati poduzeća čije će poslovne slučajeve rješavati.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na: http://www.startup-udruga.hr/, pratiti facebook stranicu natjecanja Istrian Tourism Competition ili postaviti upit na istriantourismcompetition@gmail.com