18. svibnja 2017.
NOVOSTI

Međunarodna predavanja na Fakultetu ekonomije i turizma

Međunarodna predavanja na Fakultetu ekonomije i turizma

FET će u tjednu od 22. do 26. lipnja ugostiti devetero renomiranih profesora iz cijelog svijeta kojima su programi Erasmus+ mobilnosti i Fullbright stipendija omogućili boravak i razmjenu iskustva i znanja u međunarodnom okruženju.

Prof. Charles Smith s Otterbein University-a iz SAD-a održat će dva predavanja na temu upravljanja ljudskim resursima.

Prof. Hasmik Hovakimyan (Armenian State University of Economics, Armenija) održat će dva predavanja iz područja mikroekonomije.

Prof. Malgorzata Karpinska – Krakowiak (University of Lodz, Poljska) održat će predavanje na temu brendiranja iz područja marketinga.

Tim profesora sa Sveučilišta u Bordeauxu održat će trodnevnu radionicu „Business Games“ ukupnog trajanja deset sati. „Business Games“ radionicu vodit će prof. Mariana Vlad, prof. Laurence Cherer, prof. Magalie Dartiguelongue i prof. Eric Robert.

Sa slovenskog Fakulteta za upravljanje, poslovanje in informatiko (Novo Mesto) dolaze prof. Sergej Gričar i prof. Laura Južnik Rotar. Profesori će održati predavanja na temu inovacija, poslovnog planiranja i tržišta rada u Sloveniji.

Predavanja su otvorena za sve zainteresirane studente i profesore, a detaljan raspored možete preuzeti na linku: Raspored međunarodnih predavanja na FET-u.